Gyönyörű fotókönyv és fotófüzet

saját fényképeidből, egyszerűen.

Készítsd el saját fényképes albumodat most! Tökéletes ajándék szinte minden alkalomra. Képzeld el, ahogyan kezedbe veszed a minőségi, kreatív, egyedi kivitelezésű fotókönyvedet, amit az általad feltöltött képekből készítünk el, az általad kiválasztott hátterekkel, dekorációkkal. Csupán néhány kattintás az online fotókönyvszerkesztő programban és máris rendszerezheted képeidet. Pár perc alatt különleges ajándékot állíthatsz elő, aminek mindenki örülni fog!

Kezdjük el!  

Fotókönyv Szerkesztő

Válassza ki a fotókönyv (borító és oldal) beállításait, majd nyomja meg a szerkesztés gombot! A következő lépésben feltöltheti a képeit. A beállításokat később is lehet módosítani.

Szín, Dekoráció, Minta: 

Fotókönyv - Fotókönyv készítő program

Fotókönyv készítés Önnek, bármilyen alkalomra. Születésnap, névnap, családi ünnepek, keresztelő, karácsony, húsvét, esküvő, gyermek születés, házassági évforduló, bronzlakodalom, ezüstlakodalom, aranylakodalom, szalagavató, ballagás, diplomaosztó, házavató, utazás, fotó portfólió és még sok más alkalom, amit egy szép, egyedi fotókönyvvel megörökíthet. Fotókönyv szerkesztőnkben számos sablon, minta és dekoráció közül választhat, melyekkel még egyedibbé és mutatósabbá varázsolhatja fényképalbumát. Egy kreatív ajándék, melyet házilag készíthet el. A fotóalbum szerkesztő programot kényelmesen kezelheti, ki sem kell mozdulnia otthonából.

A fotókönyv készítő kezelése egyszerű. Nem igényel program letöltést, online szerkeszthető.

A fotókönyv szerkesztő program ingyenes. Sem a fotókidolgozással, sem a képek albumba rendezésével nem kell bajlódnia, hiszen itt minden egy lépésben elintézhet. A kiválasztott képeket a digitális fényképalbumba feltölti, kiválasztja az Önnek tetsző mintákat, háttereket és megrendeli.

Egyedi Fotókönyv
Egyedi Fotókönyv

A fotókönyv kétféle kivitelben készülhet, fotófüzet; ez puha táblás, fényes műanyag borítást jelent, mérete 20x20cm vagy 20x29cm (A4), 10, 20 és 40 oldalas kivitelben. A fotókönyv kemény táblás, fényes műanyag borítású, mérete 21x21cm, 20x29cm (A4) és 30x30cm (Óriás), 60, 80 és 120 oldalas terjedelemmel. A fotófüzet és a fotókönyv nyomtatása magas minőségű, 200g-os papírra készül, a lehető legrövidebb időn belül, hogy Ön szinte azonnal kézbe vehesse az egyedi fényképalbumát.

Fotókönyv saját fényképeiből
Fotókönyv saját fényképeiből

Miért jó Önnek a fotókönyv?

  • Szinte bármilyen alkalomra megfelelő ajándék
  • Nem kell a fotók kidolgozásával és azok albumba rendezésével bajlódnia
  • A fotókönyv átlátható, egységes, módon rendszerezi az évek alatt felgyűlt fotóit
  • Igényes, kreatív megjelenése miatt jó kézbe venni, ajándékba adni
  • Az online fotókönyv szerkesztő program nem igényel letöltést
  • A fotókönyv készítés még soha nem volt ilyen egyszerű!
  • A fényképalbum készítő program használata egyszerű, átlátható és gyors
  • Számos sablon, minta és dekoráció közül választhat, amikkel feldobhatja szép képei megjelenését
  • Egyedi ajándék, aminek garantáltan minden családtagja, ismerőse, üzleti partnere örülni fog!
Nem sikerült kapcsolatot teremteni a szerverrel. Kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatot!
Ha ez az állapot hosszú ideig fennáll, kérjük, nyomja meg az F5-öt vagy a frissítés gombot!
Újra próbálom másodperc múlva...