Készítse el saját névjegykártyáját!

Kíváncsi, hogyan működik? Próbálja ki!

Ön csupán három egyszerű lépésre van attól, hogy megtervezze saját névjegykártyáját. Miért fárasztaná magát számtalan kilométerrel és verné magát költségekbe, ha online is rendelhet? Egyszerű és gyors módszert ajánlunk Önnek ahhoz, hogy a legjobb minőségű névjegykártyákat készítse el, alacsony áron. Rendelését az országban és a világon mindenütt tudjuk teljesíteni. Olcsóbbak vagyunk, mint a helyi nyomda, ráadásul kiváló minőségben. Próbálja ki Ön is!

Kezdjük el!  

Névjegykártya minták

 

Névjegykártya

Névjegykártya készítés Önnek, bármilyen szakmát is művel. Műkörmös, pedikűrös, fodrász, kozmetikus, szerelő, masszázs terapeuta, üzletkötő, könyvelő, építész, orvos, ügyvéd, tanár, mérnök, rendezvényszervező, kiskereskedő, fuvarozó, edző, programozó, és sok más névjegykártya sablon, minta közül választhat. Biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt, de ha mégsem, akkor írjon nekünk ITT és mi elkészítjük!

Amit kínálunk: ingyenes magyar névjegykártya szerkesztő, készítő program, letöltés nélkül.

A névjegykártya készítés nem bonyolult. Használja névjegy tervező programunkat! Válassza ki az Önnek tetsző sablont, adja meg adatait, rendelje meg névjegykártyát. Ha sablonjaink közül választ, nincs szerkesztési díj. Ön ezzel is spórol!

Névjegykártya
Ilyen a minőségi névjegykártya

Névjegykártya készítés Budapest összes kerület, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, vagy akár a legkisebb faluban is. Névjegykártya Szombathely, Szolnok, Tatabánya, Kaposvár, Békéscsaba, Érd, Veszprém, Zalaegerszeg, Sopron, Eger, Nagykanizsa, vagy bármely más városba, településre. Mindenhová szállítunk, így Önnek egyetlen lépést sem kell megtennie!

A nap bármelyik órájában rendelhet, amikor Önnek kényelmes. Normál névjegyek esetén 2-3 munkanapot vesz igénybe az elkészítés (fóliázás vagy sarokkerekítés esetén az elkészítés 3 munkanap). Szerződött kiszállító partnerünk (GLS) segítségével 8-15 munkanapon belül Önnél lesz a csomag.

Termékeinket digitális nyomdai eljárással, Xerox digitális nyomdagéppel állítjuk elő. A berendezés a legújabb fejlesztésű Xerox® EA low-melt tonerjeinek köszönhetően selyemfényű, minden fényviszonyban ideális betekintésű nyomatokat hoz létre, amelyek fóliázás nélkül is kellemes tapintásúak és rendkívül tartósak. Természetesen az opcionálisan rendelhető fóliázással még ellenállóbbá tehetők a névjegykártyák nyomatai, legyen szó matt, vagy fényes fóliáról. Az egyszerű vágáson kívül még igény szerint sarokkerekítéssel tudjuk ellátni a névjegyeket, melyek lágyabb hatást kölcsönöznek a névjegykártyáknak. Termékeink minőségét folyamatosan ellenőrizzük, az automatizált folyamatokat is folyamatosan alávetjük emberi ellenőrzésnek. Gépeinket folyamatosan kalibráljuk, így el tudjuk kerülni, hogy a kitűzött magas minőséget minden esetben meg tudjuk őrizni hosszú távon is.

Futárral kiszállítás esetén csomagjaink kifejezetten ütés- és cseppállóak, valamint törekszünk arra is, hogy a környezet védelme érdekébe a csomagolóanyagok újrafelhasznált papír alapanyagból készüljenek.

Oldalunk teljes mértékben nemzetközi, ami azt jelenti, hogy megrendeléseiket a világ bármely pontjáról tudjuk fogadni, a csomagokat pedig a világ összes országába el tudjuk juttatni. Külföldi megrendelőinket segíti, hogy oldalunk 47 nyelven elérhető.

Névjegykártya szakmai kategóriák:

Névjegykártya sablonjainkat az alábbi szakmai kategóriákra osztottuk fel. Ha rákattint bármelyikre, akkor áttekintheti, hogy az adott témában milyen névjegykártya sablonok segítségével tud magának névjegykártyát szerkeszteni:

Névjegykártya stílusok:

Vannak olyan névjegykártya sablonjaink is, amelyek nem feltétlenül köthetők valamilyen szakmához, inkább valamilyen stílushoz, formához, identitáshoz. Ezért létrehoztunk olyan névjegykártya sablonokat, amelyeket ezek alapján kategorizáltunk, melyek az alábbiak:

Nem sikerült kapcsolatot teremteni a szerverrel. Kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatot!
Ha ez az állapot hosszú ideig fennáll, kérjük, nyomja meg az F5-öt vagy a frissítés gombot!
Újra próbálom másodperc múlva...