Névjegykártya szerkesztő

Egyszerű és hatékony névjegykártya szerkesztő program. Próbálja ki most!

Már nem kell teljes köröket futnia egy névjegykártya tervezővel. Névjegykártya szerkesztő programunk segítségével megtervezheti saját névjegykártyáit. A folyamat nagyon egyszerű és hatékony. Ingyenes névjegykártya szerkesztő programunk segítségével megspórolhatja a tervezési költségeket és a névjegykártya nyomtatási áraink is nagyon mérsékeltek. Az ország teljes területére, sőt a világ összes országába szállítunk.

Kezdjük el!  

Névjegykártya minták

 

Névjegykártya szerkesztő

Névjegykártya szerkesztő szolgáltatásunk lényege, hogy látogatóink saját maguk tudják megtervezni névjegykártyájukat a rendszerben elhelyezett sablonok segítségével, melyeket igyekeztünk olyan körültekintően megtervezni, hogy mindenki megtalálhassa a saját szakmájához, vagy stílusához illő mintát.

Névjegykártya azerkesztő
Névjegykártya szerkesztő, ami időt és pénzt spórol Önnek

Az online névjegykártya szerkesztő rendszer kezelése nagyon egyszerű. Az oldal jobb felső részén kiválaszthatja a szállítási országot, a pénznemet – melyben megvásárlás esetén fizetni kíván –, valamint az oldal nyelvét. A felül található fülek segítségével választhatja ki a megfelelő kategóriát ’Stílus’ vagy ’Szakma’ alapján, de tetszés szerinti kulcsszó segítségével is kereshet névjegy sablont. A baloldali hasábban töltheti ki a névjegykártyára írandó adatokat, melyeket a rendszer automatikusan elhelyez a jobboldalon látható látványterven. A betűk stílusát igyekeztünk úgy kialakítani, hogy megfelelően illeszkedjen a névjegykártya sablonhoz. Külön oldalon is áttekinthetőek a névjegykártya minták. A mintákra kattintva jelenik meg a szerkesztő.

A középső részben található paraméterek segítségével állíthatja be többek között azt, hogy milyen méretű névjegyet szeretne, valamint azt, hogy egy, vagy kétoldalas névjegyet kíván szerkeszteni. Itt árajánlatot is kap a névjegyek kivitelezésére.

A ’Tovább’ gomb megnyomását követően jut el a második oldalra, ahol a rendszer elmenti megtervezett névjegyét, valamint egy ellenőrzés után továbbléphet a harmadik oldalra a névjegykártya megvásárlására. A névjegyeket az Ön által megadott példányszámban elkészítjük, és biztonságos csomagolásban elküldjük Önnek az Ön által megadott címre. Ezen az oldalon adunk árajánlatot a kiszállításra is.

Elmentett névjegyei – függetlenül attól, hogy megrendeli-e őket – a továbbiakban a ’Saját névjegykártya’ fül alatt érhetőek el a rendszer első oldalán. Az oldalra történő visszalátogatás során, az alsó, ’Szolgáltatások’ menüsorban található ’Bejelentkezés’ menüpontra kattintva tud újra bejelentkezni, hogy elérhesse saját névjegykártya terveit.

Nem sikerült kapcsolatot teremteni a szerverrel. Kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatot!
Ha ez az állapot hosszú ideig fennáll, kérjük, nyomja meg az F5-öt vagy a frissítés gombot!
Újra próbálom másodperc múlva...